La setmana passada va tenir lloc a la seu de CCOO de Catalunya, a Barcelona, una trobada entre l’associació Súmate i Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana.

A aquesta reunió hi va assistir la nova presidenta de l’associació Montse Sánchez i el president sortint, Chema Clavero, i es va tractar sobre les possibilitats de col·laboració entre les dues entitats per realitzar actes conjunts de suport a la campanya del referèndum i sobre temes d’interès vinculats al procés constituent i a la República Catalana.

En aquest sentit, el proper 21 de març tindrà lloc a l’Ateneu de l’Hospitalet de Llobregat d’un acte sobre les pensions i la Seguretat Social a la República Catalana que comptarà amb la participació de Súmate, Sindicalistes de CCOO per la Independència i a República Catalana, Òmnium Cultural i l’ANC de l’Hospitalet de Llobregat