Afiliats i afiliades a les Comissions Obreres que estem per la Independència i la República Catalana donem ple suport a l’acampada que esteu fent les i els joves estudiants. 

Estem en la mateixa lluita per un canvi d’estructures, de règim, d’economia. 
La repressió és la única resposta que ens dona l’Estat a les aspiracions al dret a decidir del poble català. És a dir: ignorar, negar i tergiversar la voluntat de resoldre pacíficament el conflicte Catalunya/Espanya a través d’un referèndum d’autodeterminació. Fins i tot persegueixen la llibertat d’expressió per mitjans digitals…Quina por tenen al poble mobilitzat!

Davant aquesta única resposta repressiva, no cap més que seguir la lluita. 
És el nostre futur el que està en joc. És, sobre tot, el de la vostra generació i de les que venen. Necessitem fer canvis ja per canviar el model econòmic capitalista, fer front a l’emergència climàtica, fer efectiva la igualtat home-dona, tenir dret a un treball digne, a un habitatge, a assegurar la continuïtat de la vida… 

La lluita ja s’estén per tot Catalunya i comença a fer-ho més enllà. 
Estem al vostre costat en aquesta acampada: obrers i estudiants, units i endavant!

Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República catalana.
31 d’Octubre de 2019